Loading...

What doesn’t kill you, makes you stronger

För så är det jue!

Jag satt på en häst, för första gången i mitt liv igår, och jag överlevde! Kommer jag sitta på en häst igen? Ja, antagligen. Även om den bara travade och min vän höll i hästen hela tiden, så var det en upplevelse 🙂 Tänk att kunna rida sådär snabbt och fritt som i filmer! Det är mitt mål med ridningen! Ska berätta lite mer om platsen vi var på senare, har lite bråttom nu. Stress stress stress… Här är en bild på min fina vän Britt och jag när vi ska laga tacos, masterchef next 😉

IMG_20131114_170432

Samma sak som med vanlig träning, så länge vi inte dör utav det så blir vi starkare! Ska ta mig en sväng till gymmet nu strax, lyfta lite vikter och njuta av hur kämpigt det kan vara. Det är ingen mening med att lyfta vikter som är lättare än det man klarar av, då blir det inge skillnad. Trixet är att lyfta tyngre, öka och få svettet att rinna. Kämpa!

0 Gilla det här

You might also like