Loading...

Wake Up – Get Up

Det kommer perioder i livet när man inser att man kanske inte lever det liv man vill leva. Ibland behöver man bli påmind, vissa oftare än andra, om att vi själva har ansvar över våra egna liv. Ingen annan vet vad som är bäst för oss, även om de gärna vill tro det. Vi själva känner oss själva bäst, vi själva sätter stop och begränsar vad vi kan uppnå, vi själva skapar våra egna liv. Så med det sagt ska jag inte sticka under stolen med att jag själv har svackor och glömmer bort vart jag är på väg. Jag har mål, jag vet egentligen vad jag vill, men det blir så mycket ibland att allt bara blir en enda stor röra i huvudet.

Så vad gör man åt alla drömmar och mål? Man kan antingen nöja sig med det liv man lever, även om man vill något annat och inte är 100% tillfredsställd med tillvaron. ELLER så kan man välja att göra något åt det! En förändring

Det första jag gjorde var att ta fram post-it-lappar och skriva ner vad jag ska tänka, vad jag vill uppnå och när jag vill uppnå. Eftersom att jag har så många olika drömmar som ska kombineras till en så har jag flera lappar, flera delmål.

IMG_20140226_134341

Något jag gör för tillfället (har en paus och bloggar nu då) är att ta reda på fakta. Fakta och information är A och O för att kunna jobba med något.

Mitt wake-up-call den här gången var att jag blev sjuk. Visst, bara lite småförkylning som håller på att ge med sig, men jag säger då det: hade lika gärna kunnat ligga på min dödsbädd. Är sjuk så sällan att jag hinner glömma bort hur illa jag faktiskt kan må. Så går jag och tycker att andra inte ska gnälla över lite hosta. Värre en en man, jag vet :p

Då började jag hur som helst läsa den där boken, ”Inre balans, Yttre framgång”, och kom på att jag måste göra något NU! Inte imorgon, inte nästa vecka.. För det tar tid, och man har inte all tid i världen.

IMG_20140225_202103

Längtar tills jag ska beställa nya Herbalife-produkter, de är värd varenda krona tror jag. Hur kan jag säga så? Jo, för även om jag bara tagit något litet utav dem, som en halv shake om dagen (bara för att spara), så är det inte förrän jag slutade som jag blev sjuk! Har heller inte haft någon vidare progression i träningen sen mina produkter tog slut. Blir en beställning inom kort, hojta till om du vill veta mer om vad Herbalife kan göra för dig! 🙂

IMG_20140226_142214

Vad har Herbalife gett mig?
Naturlig näring, mer energi och ork, livsglädje, drivstoff och bränsle för kroppen, finare hud, hår och naglar..
Och såklart: Vänner för livet <3

IMG_20140226_121042
”Skönheten kommer inifrån”

0 Gilla det här

You might also like