Loading...

Vintertid

Det är svårt att skapa balans mellan att vara en närvarande mamma som inte stressar och att jobba tycker jag. Speciellt när man är beroende av att vara tillgänglig på sin arbetsplats för att få in patienter. När jag är självständig näringsdrivande får jag ju bara betalt för de behandlingar jag utför. Att ha en osäker inkomst kan vara en ganska stor stress i sig.

Det allra viktigaste jag gör är ändå att vara mamma, och nu är jag trött på den ekonomiska stressen som jag känt av hela mitt liv. I år blir det förändring 🙂 Den bästa motivationen är barnen. För dem gör jag allt. Har extra energi och krafter för deras skull.

Nu är det mega-vinter här i Trondheim. Är otroligt vackert med vit, tjock snö. Fast jag är ändå inget stort fan av att vara ute under vintern pga kylan. Mest för att jag inte har ordentliga vinterkläder. Vet inte hur mycket det har snöat, men är djupt och kräver plogning flera gånger om dagen. Vi är så lyckligt lottade att vi har en helt super granne som tar sin snöfräs och fräser undan även våran snö. Stor hjälp då vi inte har en egen sån maskin. Alla skulle haft en sån granne. Är alltför mycket grann-fejder i världen. För mycket osämja mellan folk över lag.

0 Gilla det här

You might also like