Loading...

Vilodag…

Oj oj oj, vilken träningsvärk jag har! Mest i bröst och skulderpartiet, men också en del i rumpa, ben och core. 🙂
Känns: YEAH!! Vill ha mer!!

Var superkul att testa på DanceAerobic igår. Det var en dans med högt tempo och attityd, man skulle använda hela kroppen så mycket som möjligt. Skönt att få rörelse samtidigt som man tränar konditionen, det är mitt absoluta favoritsätt att träna på. När man springer så blir det lätt enformigt, vilket gör att i alla fall jag blir uttråkad. Därför springer jag max en timme. Det var ett par gånger, när jag studerade i Orsa, som jag följde med min vän Madde när hon tränade distanslöpning inför Stockholms Maraton. Vi joggade i flera timmar. Aldrig att jag skulle ha motivationen att göra det själv :p

När jag går på pass och tränar styrka så ökar lusten att träna, för min del. Vilket är ett starkt bevis på att jag borde jobba inom tränings-/hälsobranschen, eller vad tror ni?! Få göra vad man älskar varje dag, och att motivera andra, hjälpa andra. Vilket bra liv!

Så idag står det alltså ”vilodag”, eventuellt en lättare aktivitet, på träningsschemat.. Kliar i hela kroppen. Men ska hålla mig borta från gymmet idag då, för om jag går dit så vet jag att det blir ett tungt pass. Så blir gymmet imorgon, när jag ändå är ledig.

Snapchat-3344
Jean Paul Gaultier, en känd modeskapare från Paris. Vi har flera av hans parfymer, för både herrar och damer på jobbet.
Mest imponerande är nog alla olika mönster som flaskorna, med samma doft, får.
images
Från början trodde jag att det var Sean Pauls parfymer, han sångaren.
Men så såg jag en bild av Gaultier i en skvallertidning. There you go.
In the future
Såå sant! Älskar hur rätt hon hade! 😉

0 Gilla det här

You might also like