Loading...

Villavagnar

När man jobbar på flygplats så möter man många som ska ut och resa, både in- och utomlands. Det hade varit oerhört skönt att dra iväg nu till hösten, åka till ett varmare land och bara njuta en vecka eller två. Men så är det ju det där med att man har barn, och hur roligt är det för en liten kille att åka till hettan? Tänker lite i dem banorna numera, för det är inte bara jag som ska ha det gott!

Jag och M har funderat på att åka runt i Norge och Sverige, se olika platser och njuta av naturen, för att det kanske passar barn lite bättre? I alla fall emellanåt, för att få uppleva verkliga livet och inte bara tro att semester handlar om sol och bad. Barn bryr sig trots allt väldigt lite om vart de befinner sig, så länge de kan leka och ha det skoj!

Om man ska åka landet genom så kan man antingen bo på många hotell eller vandrar hem, eller så kan man bo i husvagn. Jag har alltid kunnat tänka mig en husvagn, för det är liksom något mysigt och personligt över det. Lite gammaldags och trångt. Antingen det eller husbil. Finns så många varianter, och på villavagnar.com finns en hel drös av olika alternativ, för var en smak och budget. Man kan få en mer ”projekt”-vagn som kan behöva en fix, eller en som är fullt möblerad.

Kanske man skulle bli en sådan där campingfamilj som campar varje sommar 😉

0 Gilla det här

You might also like