Loading...

Vill man vara hårfri…..

Är inget fan av rakhyvlar som är tunna med 1-2 blad.
Jag tycker mer om de ”vanliga”, som Gillette.
Varför? För att det är enklare, smidigare och skönare att använda en rakhyvel med brett blad!
När vi åkte tillbaka till Trondheim efter nyår glömde jag min rakhyvel. Eftersom vi ändå ska åka till Södertälje igen i februari så tänkte jag att jag kan köpa engångsrakhyvlar tills vidare. Stort Misstag! Senast jag använde sådana var när jag precis började raka mig under armarna, över tio år sen. Nu skullejag i alla fall testa igen. Och jag har nog aldrig skurit mig så mycket på benen som jag gjort den här månaden!! Första gången skar jag bort lite skinn längst ner + flera skärsår. Idag tänkte jag ”Jag testar en gång till, måste ju lärt mig någonting sen sist!”. Det första jag gjorde var såklart att jag likförbaskat slant med hyveln  och började blöda.
”Vill man vara fin (hårfri) får man lida pin!”

Engångshyvlarna som jag har är inte alls lika stabila att använda som min vanliga. I-landsproblem, jag vet 😉

Om vi inte åker hem till södertälje inom kort så får jag investera i en ny!

0 Gilla det här

You might also like