Loading...

Varm råkost

När vi beställt thaimat från restaurangen här på hörnan så har jag fått ett jättegott tillbehör till maten. Nämligen morötter och vitkål! Så igår, och dagen innan dess, när jag åt vårrullar med ris så tänkte jag testa något nytt. Därför köpte jag en påse med färdig-rivna morötter och vitkål, som jag stekte snabbt i olivolja. Blev riktigt gott som tillbehör! Igår stekte jag med en halv rödlök som jag skivat. Tycker om när det blir lite sött, vilket det blir när grönsakerna värms upp och blir lite mjuka 🙂 Så hade jag såklart sweetchilisås och kesam (för att det inte ska bli så starkt..) till.

IMG_20140103_212516

Sedan att jag lyckades få riset överkokt och ha vårrullarna inne i ugnen för länge, det är en annan femma 😉

Keep it simple, mitt motto! 2014 – året jag ska lära mig laga mat ordentligt, here we go!

0 Gilla det här

You might also like