Loading...

Varm höst

Nu märker man på temperaturerna här i Trondheim att det är höst! Det är kall vind trots blå himmel och sol. Trädens blad börjar skifta från grön till gul och röd färg. Snart faller de a och lämnar nakna träd och färgglad backe 🙂 Det går knappt att gå barfota inomhus längre, utan nu är det sockor eller tofflor som gäller! Värmen som kommer från huset under är inte tillräckligt längre. I soffan har vi pläd som kan värma oss om kvällarna när temperaturen sjunker ytterligare, och jag älskar att dricka en kopp med varm té som värmer upp kroppen inifrån!

När jag var liten så fick jag ett par riktiga tofflor av min mormor, jag tror att det var av märket Shepard. De liknade i alla fall den här:

Shepard är ett av de mest populära märkena bland tofflor som jag känner till, och de har otroligt skön och bra kvalité! På bobello.se kan du säkert hitta din egen favoritdesign som får värma dina fötter.

Något annat de har på deras hemsida är ponchos, som är både trendigt och snyggt! Lätt att använda eftersom att det bara är som att dra en filt med hål över huvudet 😉 Den här tycker jag är läcker:

Den finns i flera olika färger

Hur håller du värmen under höst och vinter? 

0 Gilla det här

You might also like