Loading...

Vanilj + Choklad + Jordgubbar = Sant

Fantastiskt att vakna av sig själv när solen skiner in genom fönstret. Har tidigare haft problem med att sova när det är ljust, men på senare dagar har jag blivit van och kan sova genom både ljus och ljud. Vi anpassar oss till det mesta 🙂 Vaknade första gången 20 i 4, igår var kl kvart över 4, så somnade om några timmar. Hade faktiskt ställt alarmet på 6:30, men måste ha sovit igenom det också då klockan var några minuter efter 7 när jag vaknade. Inte helt okej att inte höra alarmet, så tur att jag vaknade till.

Har nu njutit av en kopp Herbalife-té och kaffe, och en shake. Testade att blanda choklad och vanilj-shake idag, smakade som mjukglass/softis med lite chokladsmak. Sååå gott! <3 Man kan verkligen mixa och blanda hur man vill med de här proteinpulver-smakerna 🙂 Tog lite mer choklad än vanilj, så att det blev 2 matskedar tillsammans, shakeade med rismjölk/soyamjölk. Mmm!

Snapshot_2014515 (2)

Igår (och alla andra dagar) njöt jag av min chokladmousse. Hade färska jordgubbar till, som ger en liten extra lyx- och sommarfeeling över det hela. Är ju ingen nyhet att choklad + jordgubbar = sant!

Snapshot_2014514 (9)

Recept på chokladmoussen
(tror det finns i tidigare inlägg, men här kommer på den jag gjorde igår, blir alltid olika):

½ banan
½ eller 1 litet päron
1-2 msk/ss Herbalife chokladpulver
1 msk/ss Herbalife vaniljpulver
1-2 msk/ss kakao (efter smak)
70 g/ca 3 msk/ss Double 0% vanilj yoghurt 

Mixa allt. Vill du ha den mer flytande kan du tillsätta soya- eller rismjölk 🙂

Snapshot_2014514 (12)

0 Gilla det här

You might also like