Loading...

Vända på dygnet

Nu har vi varit hemma i över ett dygn, men det känns som om det är länge sen vi lämnade Thailand. Våran resa därifrån började ca 17:45 i tisdags (thailändsk tid) och slutade igår, onsdag, runt 11-tiden (norsk tid = 17 thailändsk tid), så var en lång resa från dörr till dörr. Det var skönt att komma hem, även om jag saknar värmen! Iskalla golv var vad vi möttes utav, så blev att tända massa värmeljus och lägga oss under filtar för att få upp värmen. Colin har varit superduktig sen vi reste hemifrån, han har njutit och haft det så roligt på stranden och i poolen. Tyvärr fick han feber sista dagen och därför blev det en extra jobbig resa för honom. Var såklart jobbigt för oss föräldrar också, är inte lätt att känna sig hjälplös. I och med febern och att vi åkte mitt i natten så blev det en del gnäll och gråt på hemfärden. Det kan jag förstå. Jag förstår också om det var några vuxna som blev lite irriterade, vilket jag inte hoppas eller tror, för att det kan vara lite störande när någon annans barn låter när man själv försöker sova. Men hade inte jag vetat bättre och varit så sliten, mått så dåligt och inte förstått vad som hände, så skulle nog jag också gråta. När Colin blir äldre kommer han att lära sig, då kommer han att förstå att man bör uppföra sig på ett visst sätt när man vistas bland folk. Men nu är han bebis med få erfarenheter, och han både imponerar och charmar alla runt omkring sig 🙂 I det stora hela var han exemplarisk som vanligt, speciellt när andra såg på. När jag tänker efter så grät han högt endast när han inte såg någonting och det var kolsvart. Kanske han inte visste att det var folk där :p

IMG_20160315_174359

IMG_20160315_174412

När vi hade varit hemma några timmar så ville Colin sova, klockan var ca 16 så planen var att han skulle sova en halvtimme-timme då. Vi gick in på sovrummet för att komma undan solljuset som sken in i hela vardagsrummet. Där la vi oss under täcket båda två och somnade. Efter vad jag trodde var 2 timmar klev jag upp, öppnade dörren och såg Markus ligga och sova på soffan. När jag såg på klockan var den 19:44. Då kände jag att det var liten idé att göra något avancerat, så bloggade lite, så vaknade Colin igen. Efter att jag klivit upp andra gången så åt jag lite och borstade tänderna, sen la jag mig igen för natten. Klockan var efter 6 när jag klev upp i morse, så kan säga att jag var på sovrummet i nästan 13 timmar (om man räknar bort den tiden jag var uppe). Gott var det, så nu har vi vänt tillbaka dygnet igen 😉

DSC_0753

Colin är förkyld med hosta och täppt näsa, stackaren.. Så nu blir det att kurera och ta livet med ro!

0 Gilla det här

You might also like