Loading...

Vakna till solljus

Fantastiskt att vakna upp till solljuset som skiner in igenom takfönstret. Eftersom att vi bor i en lägenhet som är ett före detta loft, så är taket vinklat och fönsterna är riktade mot himlen. Det gör det extra ljust och varmt under soliga dagar 🙂  Solljuset blockerar produktionen av sömnhormonet (melatonin) som gör oss trötta, alltså blir vi piggare när vi får ljus på oss. Det gör också så att serotonin-nivån blir jämn, så att vi slipper nedstämdhet och depression. Ja, viktigt att få i sig rätt ämnen både från in- och utsidan för att må som bäst!

 
Igår regnade det, vilket gjorde att jag helst ville ligga kvar i sängen, men klev upp tidigt för att hinna träna innan jobbet. Är ledig idag, imorgon och torsdag innan min arbetshelg och sen åker jag hem till Södertälje på onsdagen. Längtar!

Fick feed-back på min inlämningsuppgift igår, och det var väldigt positivt. Både saker jag kan förbättra och saker jag gör bra. Härligt när man kommer ett steg närmre en av sina drömmar. Det bevisar bara att om man jobbar hårt och kämpar så är allt möjligt!

Ikväll är det tabata-pass på Marinen som gäller. Kl 18:30 som vanligt, vi möts kl 18 på Livsstilsklubben 🙂 Träning i kvällssolen med bästa människorna!

Är alltså ännu en av mina favoritdagar! Är det en av din också?

0 Gilla det här

You might also like