Loading...

Våga och lyckas!

När vi befinner oss på okänd mark så har vi en tendens att vara mer försiktiga än vi är i hemmamiljö. De flesta av oss i alla fall. Andra lever kanske rövare redan från första stund.

Nu har jag och Jonas bott i Trondheim en vecka, det börjar kännas vant nu. Ändå finns längtan efter det jag känner till där. Sina rutiner, att träffa de man brukar, handla på ”sin vanliga” affär, se det ,an brukar se och att mysa ner sig i sin soffa med sin filt. Det kommer.

Det bästa med att komma bort och testa på något nytt är ju trots allt det nya! Nya människor, nya bekanskapskretsar, möjligheterna och upplevelserna. Även om det är läskigt så är det nyttigt. Man måste våga för att vinna!

Nu när Jonas jobbar så ska jag, till att börja med, satsa på att skriva. Om jag inte gör det nu så kommer det kanske aldrig ske. Söker jobb vid sidan av, vill ha ett deltidsarbete så jag orkar och hinner skriva. För mig är det viktigt att man njuter av livet, man ska göra det man vill och det som känns rätt för stunden. Att leva med ångest är bland det värsta som finns! Det finns bara ett enda sätt att lyckas på, och det är genom att våga!

Kram på er!

 

 

0 Gilla det här

You might also like