Loading...

Våga leva till 100%

gör

De allra flesta utav oss är rädda för någonting. En del för att prata inför stora folkgrupper, andra för att hoppa fallskärm. En del rädslor har man fastän man hemskt gärna vill göra just den saken. Man vill egentligen våga. Först när man vågar göra det man är rädd för, först då kan man känna att man lever och att man är nöjd med livet!

När jag var yngre trodde jag till exempel aldrig att jag skulle våga prata inför klassen, trodde aldrig att jag skulle stå på ett par skidor eller åka fritt fall på Gröna Lund. Men jag gjorde det och överlevde. Det är en annan sak att jag inte vill åka den där karusellen igen eller åka skidor, för nu är det ingenting jag längtar efter 😉

Idag ska jag övervinna en annan rädsla, eller om man så vill, testa något nytt och (för mig) något utmanande. Jag ska nämligen sitta på en häst, en levande varelse som ska promenera omkring med mig på! Har suttit på en ponny när jag var liten. Jag har sett hästar på avstånd. Jag har släktingar och vänner som lever för hästar. Men hittills har jag, i nästan 24 år, undvikit att sitta på en häst. Ändå är det en av mina drömmar, just att rida, för det ser så otroligt härligt ut!
Är det inte ödet då att min nyaste kollega och vän är, bland många saker, en häst-tjej och ska släpa mig ut till sitt stall för att mocka skit och lära mig rida?! 😉

Kommer med uppdatering om hur det gått, håll tummarna!

IMG_20131113_174349

 

De allra flesta utav

0 Gilla det här