Loading...

Trevlig kväll

Det var en riktigt trevlig middag, mycket vin och mycket mat! De som jobbar med Jonas kommer från bland annat Finland, Ryssland, Ungern så det blir mycket engelska när vi umgås med dem. Det är kul att kunna träffa nytt folk och lära sig om andra 🙂

Vi var då på Big Horn Steak House,  hade ett eget VIP-rum, tror vi var 10 personer. Det var ett lite annorlunda sätt att beställa på, man fick nämligen skriva sin order på en liten lapp. Nr på för- och varmrätt, tillbehör, hur man ville ha köttet o.s.v. vilket var lite kul. Ett + är ju att det ofta annars blir fel, servitören kanske missar något om han/hon antecknar. Ett – är dock att man inte kan fråga om något.

Jag tog mediumstekt innerfilé med räkor, kroketter och grönsaker. Var sååå gott! Mycket mat också, så Jonas fick ta över när jag ätit upp halva, annars brukar det vara tvärtom 😉

Desserten var bananasplit. Lite tråkig jämfört med meny-bilden, men också riktigt god!

Här petar Jonas chef tjurens nos :p

Sedan gick vi vidare till en irländsk pub innanvi begav oss iväg till hotellet. Satt uppe länge igen och kom inte i säng förrän vid 5-6 tiden . Helt slut är jag. Ingen bra vana alls.

Joggade lugnt en halvtimme idag, fick ont i hjärtat/bröstet. Nya tag till helgen. Imorgon blir också en kort joggingtur för på morgonen bär det av. Home sweet home!

0 Gilla det här

You might also like