Loading...

Trappintervall för rumpestumpen

20140501_095431

”Den finaste träningsplatsen är den utanför dörren!”

Efter allt för få timmars sömn inatt igen, så var jag ändå ovanligt pigg när jag vaknade kl 8 i morse. Drack min banan- päron- och chokladsmoothie och begav mig iväg för ett träningspass med gänget i WorkOut Trondheim. Det snö/regnade när jag kom ut, för att lagom till halv 10-tiden bli uppehåll igen. Vädret kan inte riktigt bestämma sig för hur det ska vara. Mötte Jennifer och Veronica vid Ila kyrka, för att promenera tillsammans till Henriette. När resten av deltagarna kommit så gick/joggade vi till en lång trapp.

20140501_100919

Vi sprang upp och gick ner, 4*2 gånger. Pulsen och andningen höjdes rejält! Plus att det brände i både ben och rumpa 😉
Kan verkligen rekommendera den typen av träning, för både helkropps- och konditionsträning.
För mig var det första gången jag gjorde den här typen av träning, så kommer säkerligen känna av det imorgon. (Känner redan hur träningsvärken är på väg 🙂 ).

20140501_102239

Jag joggade hem på cirka en halvtimme, dels för att få ett längre träningspass men också för att få ut det mesta av mjölksyran ur benen.
Väl hemma körde jag ett corepass samt lite benlyft för stjärten.

Ett riktigt rump-pass blev det idag 😉

butt

Idag var det alltså lite ändringar i WorkOut Trondheims träningsschema, vi körde kl 10 på förmiddagen istället för på kvällen då det är en röd dag. 
På tisdag är det dags för vanliga träningen, kl 18:30 vid Marinen. Möts mellan 18-18:30 på Livsstilsklubben. Då är det ett tufft Tabata-pass som gäller 😉

Nu på lördag den 3:e Maj är det en specialare, en promenadstråk på ca 2,5 timme från Mellomila 96 kl.10:00. Ta kontakt för mer info 🙂

0 Gilla det här

You might also like