Loading...

Träningen och kursen

Precis suttit och bläddrat igenom massor av gamla bilder med mina träningsresultat som jag delat med er här på bloggen. Det senaste året har det skett stora förändringar som syns tydligt på bilderna, och nu i våras och somras var jag i mitt livs bästa form. Supernöjd! Nu har jag kommit till en period då träningen legat på, och  kommer att ligga på, en lägre nivå, det blir inte lika hårt och lika ofta. Kosten är också förändrad. Så är det ibland, när man behöver prioritera annat. Dock vet jag att jag kommer ändra tillbaka till min ”vanliga” livsstil och komma i toppform igen när det är rätt! Så jag ställer inte upp i nån Fitness-tävling i år, men har sett många andra vänner som satsar på det 🙂 Även om det var min plan från början, så kommer det ibland något emellan. Då får man lägga sina planer på is helt enkelt. ”Var sak har sin tid”. Viktigast just nu är att jag ska må bra, och jag hoppas att ni också har det som målsättning här i livet!

Så dagens träning blev en lågintensiv intervallrunda på ca 30 minuter. Imorgon blir det ett lätt gympass efter jobbet. Det kliar i kroppen efter intensiv träning, men följer order och tar det lugnt. 🙂

Här är en träningsvideo som har lite mindre intensitet än det jag brukar köra, men den är väldigt effektiv. Den heter ”Walk and Sculpt”, alltså mer rask gång och en del styrka istället för bara cardio. Är en träningsinstruktör som heter Chris Freytag som guidar oss igenom passet.

Har förresten fullfört min kurs i frilansjournalistik och författarskap, fick hem kursbeviset idag 🙂 Så nu är det officiellt och på riktigt!

IMG_20141111_192855

0 Gilla det här

You might also like