Loading...

Träning, träning, träning

Det är så otroligt lätt att bli näst intill besatt av en del saker, för en del människor. Tror det kan ligga i både gener och  hur vi blivit uppfostrade. Min besatthet har länge varit träning. Varje dag ska det hinnas med någon typ av träning, så att svettet rinner och kroppen får sig en omgång. Än idag är det så. Eftersom jag vet att det kan gå till överdrift så har jag stenkoll på att jag får i mig tillräckligt med näring och att jag inte sliter ut kroppen. Men jag vet att det finns en risk att jag överdriver det hela. Det är tyvärr så dagens samhälle fungerar. Vi vill prestera på topp, hela tiden, speciellt i det vi är bra på. Det är ett sätt att visa både oss själva och andra att vi kan, att vi duger till någonting. Det behöver verkligen inte handla om just träning. Det kan handla om vad som helst. Det är vad som blir eller blivit våran signatur, det som andra ser oss som. Oavsett om vi sjunger bra, tränar hårt, dricker för mycket, jobbar 24 timmar om dygnet, skriver de bästa texterna, gnäller på allt och alla, ja vad det än är som andra vet om oss. När andra ser oss som den personen, då blir vårat sätt att vara vårat signalament, och då blir det svårare att bryta det mönstret. Hade det inte varit för att jag byggt upp den bilden av mig själv så hade det inte spelat någon roll om jag tränade eller inte. Men idag frågar folk om hur det går med träningen, och då vet jag att det är en del av mig 🙂

Ni förstår själva poängen, hoppas jag. Att vi själva bestämmer hur vi ska vara. Om vi ska ha en rutin, göra något som kännetecknar oss, vara någon andra förväntar sig att vi är. Lika mycket bestämmer vi om vi vill bryta en vana, ett mönster och vara någon annan. Vad du än blir besatt eller beroende utav så är det DU som väljer om DU ska vara den personen eller inte!

1405706533455

1405706534052

Själv är jag nöjd med den jag är, träningen är en stor del av mitt liv för att jag själv vill! Men så fort du känner att du är någon du inte vill vara, om du mår dåligt över hur ditt liv ser ut, så bör du ta kontakt med någon som kan hjälpa dig 🙂

Vad brinner DU för i DITT liv?

0 Gilla det här

You might also like