Loading...

Träning hjälper mot….

…nästan allt!

Jag var ute igår och kände mig lätt illamående och hade huvudvärk när jag vaknade. Men eftersom jag är så pass envis och vill träna lite varje dag (med undantag om jag är riktigt riktigt dålig ;-)) så gav jag mig ut på en joggingrunda. Jag tog det lugnt då mitt knä gör ont och det är nästan bara asfalt här där jag springer. Det kändes mycket bättre efteråt 🙂 Älskar träning! Det hjälper även om man är trött, ger massa energi. Så det är inte bara för att hålla formen 😉

IMG_20130906_133622
Träning är mycket viktigare för mig än att jag ska dricka så att jag ligger helt död dagen efteråt, men så tål jag inte heller så mycket. Så länge jag klarar av min dagliga dos av motion så är jag nöjd 🙂

IMG_20130906_175813

0 Gilla det här

You might also like