Loading...

Träna med telefonen

Idag finns det appar för, i stort sett, ALLT! En av mina favoriter är träningsapparna. Själv laddade jag hem min förta igår: NTC – Nike Training Club. Man kan välja nivå, från nybörjare till avancerad. Välja vilken typ av träning: kondition, tonad, styrka eller punktträning. Sedan finns det olika program med olika tidslängder. Superbra! Dessutom kan man titta på en övning i taget, både bild och video, eller köra hela programmet i ett kör.

Apparna är billigare än en personlig tränare och är såklart flexiblare än en. Dock kan det kräva mer självdiciplin och kunskap. Det är svårt att fråga en app om du gör en övning rätt 😉
Det är viktigt att komma ihåg varför man tränar eller borde träna. Är det för att gå ner eller upp i vikt, minska fettmängden, bli starkare eller få mer tonade muskler etc.? Eller gör vi det för att må bra? När vi väl kommit fram till varför så kan vi sätta upp delmål för att sedan nå det slutgiltiga målet!

Ett av de bästa skälen till att skaffa en app som denna är att man får flera övningar och kan, om man vill, utforma ett eget träningsprogram. Jag kan tycka det är bland det svåraste att komma på nya träningsövnigar för att nå resultat. Så fort man testar något nytt utmanar man nya muskler som ger en ny härlig träningsvärk!

0 Gilla det här

You might also like