Loading...

Trådlöst och bilolycka

Ni vet den där känslan när man är med om något nytt? Antingen man köper något man velat ha ett tag eller något man känner att ”den där bara måste jag ha”/”kärlek-vid-första-ögonkastet”-känslan? Eller om man gör något för första gången som ger den där ”aha”- eller ”YES!”-känslan?

Lite så är det för min pojkvän idag. Han har, efter lång tid av ”jag måste skaffa”, äntligen faktiskt skaffat ett trådlöst tangentbord och en trådlös mus. Jag var med när han köpte det, och när han packade upp musen, och när han byggde ihop musen. Ja, byggde ihop musen! Alltså, han fick välja storlek genom att sätta dit högra sidan.. Hade ingen aning om att man kunde göra så, men så är ju inte jag den mest tekniska människan på den här planeten. Tycker dock att den var häftig eftersom att den blir rosa när den laddar, precis som ett hjärtslag, fast långsammare. Tydligen kan man välja vilken färg man ska ha på sidonumrerna också, säkert väldigt flashigt för de som ”gamer”. Väldigt sött att se sin pojkvän bli som ett litet barn på julafton, så fick jag mig ett gott skratt också! Det enda jag kan jämföra med är när jag köper något nytt klädesplagg, ett par nya skor, solbrillor, smink o.s.v, som jag bryr mig om. Då kan jag sätta mig in lite i hur han känner sig, och det gör ju mig lika glad 🙂

IMG_20140821_171811

IMG_20140821_171900

Även om vi inte alltid förstår oss på det andra könet, så kan vi ju glädjas åt varandras glädje 😉
Delad glädje är Dubbel glädje!

IMG_20140821_160134

Fin ny blomma som vi fick av Markus föräldrar när de hälsade på, ett nytt projekt för mig att försöka hålla den (och den andra) vid liv!

IMG_20140821_160209

Är väldigt viktigt att vi tar vara på de små stunderna här i livet! Varför jag tjatar om det om och om igen är för att jag har personer i mitt liv som gått miste om mycket alltför tidigt, personer som tappat livslusten, personer som blivit sjuka.. Så sent som igår var en nära släkting till mig, i min egen ålder, med om en bilolycka. Vi hade pratat någon timme innan, då hade vi dessutom pratat om just köra bil ensam. Hon mår bra, lite öm och skakad. Jag kan knappast föreställa mig vilken upplevelse det måste vara. När jag först såg meddelandet stod det bara om olyckan, inget mer. Hjärtat började slå snabbare och det vred sig i magen. Fick snabbt tag på en annan släkting som sa att allt var okej. Tack och lov! Det fick mig i vilket fall som helst att tänka till. Slösa inte bort tiden med att ”ta det sen” och ”en vacker dag”. Även om allting inte klaffar just nu så gör någonting som leder i rätt riktning. Man vet aldrig vad som händer, när det händer och hur det slutar..

Pirr i magen av både glädje och oro, det kan man lugnt påstå om den här dagen 🙂

0 Gilla det här

You might also like