Loading...

Tom & Jerry kex

Inatt drömde jag att jag åt och åt och åt. Bland annat ett helt paket Tom&Jerry-kex, tacos och annat gott. Under en timme. Fick så dåligt samvete efteråt, men då var det ingenting jag kunde göra åt mitt frossande. Kändes jobbigt. Gott var det hur som helst, även om det inte är det optimala snackset i verkliga livet. Tänk så mycket vi vuxna undviker, när vi är medvetna, men ändå ger till barnen. Tur att det bara var en dröm!

Har ofta drömmar som känns verkliga, som att de faktiskt händer. Det gör så att jag inte känner mig särskilt utvilad när jag vaknar. Hjärnan går på högvarv hela natten och jag vaknar flera gånger. Eftersom att det var min första lediga dag efter en arbetsvecka, så kunde jag ligga kvar i sängen längre idag. Vaknade först halv 7, men då hade jag bara sovit 6 timmar. Väntade tills mitt alarm ringde kl 8:30 🙂

Snön har kommit tillbaka, väldigt märkligt. Det är ju i mitten av april så förväntade mig att våren skulle vara här och sommaren på väg. Men men, ska inte låta vädret bestämma över mitt humör idag. Imorgon flyger jag hem till Södertälje, alltså ska jag packa och fixa idag. Lite resefeber har jag nog 🙂

Ha en fin fin dag!

0 Gilla det här

You might also like