Loading...

Tokstan aka Södertälje

Ibland kan man undra vad som har hänt med världen!? Eller snarare med vissa människor som lever i den. De måste dock leva i ”sin egna lilla värld” med tanke på vilka idiotiska saker de har för sig!

Den stad som fått mycket uppmärksamhet de senaste dagarna är ju ingen mindre än Södertälje. I ena stunden saknar jag mitt gamla hem där, men i andra stunden är jag ganska glad över att jag inte är där just nu. Visserligen var jag hemma där då det hände. Jag menar såklart rånet mot Marios Guld! Jag tycker fruktansvärt synd om ägaren, att han ska behöva tappa orken och fått vara med om en skräckupplevelse. Jag antar att det var otroligt läskigt och obehagligt att uppleva! Samtidigt som jag avskyr dem så tycker jag synd om de människor som inte tyckts ha något bättre för sig än att ge sig på någon oskyldig. Det är synd att de gått vilse på livets enkla väg och att de nu aldrig kommer kunna uppleva det som vi andra har: FRIHET!

Vi kan göra precis vad vi vill sålänge vi är medvetna om konsekvenserna som allt faktiskt får. Vi har som vi alla vet olika val här i livet. Om vi bestämmer oss för att göra något som vi vet är dåligt på alla sätt och vis, så får vi räkna med att det kommer att sluta illa.

Det verkar vara många som är upprörda över att en polis sköt en utav rånarna i pannan. För att han hade en fejkpistol? Men hur skulle polisen kunnat veta att det var ett låtsasvapen? Borde han riskerat att bli skjuten? Nej. De agerade på det vis deras arbete går ut på. Kanske var det till och med så att rånare råkade böja sig ner, duckade när skottet avfyrats. Egentligen kanske han skulle ha träffats i benet. Vem vet.

Någon dag senare brändes en gymnastiksal ner, inte långt ifrån mitt hem. Så onödigt.

Jag hoppas att de som håller på med sånna korkade, idiotiska och livsfarliga saker lär sig något och börjar tänka på sin framtid istället. För vem vill spendera sitt liv med att bli övervakad när man hellre kan vara fri som en fågel!?

0 Gilla det här

You might also like