Loading...

To-Do-List

Tog sovmorgon idag, klev upp strax efter 8 🙂 Var egentligen pigg när jag vaknade första gången kvart i 7, men valde att sova lite längre. Så nu tar det bara lugnt i soffan nu innan jag ska iväg till gymmet. Lite osäker på om jag ska köra fokus på cardio eller styrka idag. Känner mig för tillfället lite tom på energi. Har en vän som ska sätta ihop ett träningsprogram till mig, ser fram emot något nytt!

Igår körde jag ”lätt” med fokus på ben och rumpa, alltså fler reps än vanligt med den vikten jag körde senast.
I förrgår hade jag mest fokus på cardio; 30 min crosstrainer på morgonen, 20 min löpband på eftermiddagen följt av lite lätt styrka för axlar, armar och rygg.
Så borde köra ett tyngre pass idag. Men som sagt, när man är ofokuserad kan det vara riskfyllt att köra med alltför tunga vikter. Lätt att man skadar sig då. Känner efter när jag kommer till gymmet.

Har skrivit en ”to-do”-lista idag, en start på mitt nya välplanerade liv 😉 Märk att jag ska köpa en riktig kalender idag!

IMG_20140121_084031

Har inte planlagt hela dagen än, eftersom jag inte vet om jag ska träffa en väninna senare, om tiden räcker till 🙂

Ha en fin dag!

0 Gilla det här

You might also like