Loading...

”To-Do” – check!

Den där ”To-Do”-listan verkar alltid vara full, och ju mer man skjuter fram på saker dessto längre blir den där listan. Därmed blir den också tyngre att bocka av. Den verkar ju aldrig ta slut! 

Nu har jag haft 3 veckor ledigt. 2 semester-/ferie-veckor, följt av 1 veckas turnus-fri. Mitt scehma är ju lagt så att jag har var tredje vecka fri när jag är 50% anställd. På både gott och ont skulle jag vilja påstå. För på samma sätt som den där listan, funkar min hjärna med allt annat. Finns det tid sen, så gør jag det sen. Det finns oftast något som är viktigare än det du ska göra, som att tvätta, hänga tvätten, vika det som är torrt, diska, torka damm..Så den där sista inlämninguppgiften kan jag göra imorgon. Nä, nä, nä! Inte den här gången! För nu har jag, på bara någon timme, gjort färdigt den sista inlämningsuppgiften! Så för att fira satte jag ihop massagebänken och ordnade en Facebook-grupp. All by myself! Alltså kan jag bocka av de två sakerna från min ”To-Do-List”.

IMG_20140822_204143
Gruppen heter Massage & Hälsa – med Lenita
Ser verkligen fram emot att börja massera igen! Alltid fått höra att jag är superduktig, har ”den rätta känslan” och att jag aldrig får sluta som massös. 🙂

Om du ser på dina aktiviteter, dina ”saker-att-göra”, som utmaningar istället för måsten så kommer du bli ännu mer motiverad att göra ännu mer när en sak är genomförd!

Som den där promenaden jag skjutit på. Tog den idag, medans jag pratade med pappa i telefonen så det var nästan som att promenera med honom. Fick på köpet sen en märklig regnbåge. Den såg ut som ett lodrätt sträck. Försökte fota, men vet inte om det lyckades så bra 🙂

DSC_0156[1]

DSC_0160[1]

”Skjut inte upp till imorgon när du kan göra det idag!”

0 Gilla det här

You might also like