Loading...

Tillbaka i Trondheim

Vi var i Sverige nästan en vecka, så skönt. Skulle springa Vårruset i tisdags, vilket var anledningen till att jag åkte hem till tokstan 🙂 Hann med en hel del. Allt eftersom att min dator inte funkar som den ska, så kunde inte plugga, och för att jag inte fick igång interbet. Var rätt skönt att vara så pass ”frånkopplad”. Det kan man behöva emellanåt. Men eftersom att man ofta är beroende av tekniken idag så märker man av hur problematiskt mycket blir när något slutar fungera.. Speciellt när man ska jobba eller plugga distans 🙂

Är tillbaka i Trondheim nu, denna gång med mina små bejbisar! Scalis och Flisan, mina små missar <3 Känner redan hur mycket roligare livet är! Haha. De får mig att skratta, bara för att de är som de är!

Nu ska jag ta mig ut i solen med någon typ av bok. Försöka skriva och plugga lite. Tror det får bli körkortsteori.

0 Gilla det här