Loading...

The Secret

Oj så många dagar det gått sen senaste inlägget, såg jag nu.. Har haft fullt upp med att skriva på mina böcker (skriver 2 st parallellt, superkul!) och läsa boken ”The Secret” och igår jobbade jag.

Min smärta i ländryggen hoppar från höftbenet ner till högra skinkan och uppåt i länden. Jättemärkligt. Mest frustrerad över att jag inte kan träna som jag brukar, kan inte gå ordentligt, inte jogga, inte hoppa från ben till ben.. Känner redan hur jag känner mig plufsigare, fast jag vet att det bara är jag som tänker så. Har att göra med min gamla ätstörning och mitt träningsberoende. Svårt att bli av med gamla spöken fastän man vet hur man borde tänka. Är som med alla andra beroenden: Den enda som kan hjälpa och förändra sitt beteende är en själv! Man måste vilja och hitta rätt tänk. Hjälper inte att någon annan berättar för en hur han/hon tänker eller tycker.

Boken handlar om hur vi kan använda våra tankar för att bli lyckliga.
Hur vi kan manifestrera sådant vi vill ha.
Vi såg filmen under min coachning-utbildning i Orsa, och den är riktigt bra!
Jag tror på det som står till 100% och börjar lära mig tänket och att känna så.
När jag har ”bevis” ska jag ge exempel på hur det funkar 🙂

Igår fick jag skjuts till jobbet, tog med mig min alg/äpplejuice-shake i bilen. Men så bestämde jag mig för att lämna den, och drick upp senare. Egentligen skulle Jonas ta upp den, men det glömde han bort. När han hämtade mig så tänkte jag att ”äpplejuice blir ju inte gammalt” och tog en klunk. Ni vet hur det luktar vid en strand på sensommaren, när det ligger alger längs vattenkanten? SÅ luktade och smakade det! Vidrigt! Mådde så illa efter det, kunde riktigt känna hur det luktade i halsen. Först då kollade jag på innehållet. Det hade svällt upp! När jag sköljde ur shakern så satt det algklumpar i bottnen.. Haha, som det kan gå!

0 Gilla det här

You might also like