Loading...

Systrarna Sisters

Idag har vi hämtat hem grillen! Blev biff med ugnsgratinerad potatis (potatisgratäng). Till det hade vi majs samt tomat, rödlök och fetaost grillat i folie. Och bearnaisesås 🙂 Markus är utbildad kock, så där har jag haft tur! På grund av en axelskada som han fick under militärtjänstgöringen så kan han inte jobba med det. Han får inte röra runt i grytor i flera timmar, men hemma kan han lätt laga middag. Tur för mig!

Är en matälskare, och avgudar desserter! Alltså är det bra att jag även älskar träning! En stor bonus att M är kock. Hur skönt är det inte att kunna få mat tillagad och serverad!?

De som inte har samma tur som jag kan ju utnyttja sig av alla fantastiska restauranter och cateringfirmor som finns i världen 😉 Det är kanske vanligare att man använder catering när man ska fira något speciellt och behöver massor av mat, som till bröllop eller dop. Men vissa har bistro och restauranger där man kan äta även om man inte ska beställa massor av mat.

En som finns i Haninge är Systrarna Sisters. Den startade efter inspiration efter en USA-resa, efter all mat som ägaren smakade. De lagar mat med de bästa råvarorna. Det är hemlagat och generöst med mat.

Jag blir extra frestad av deras dessertmeny som består av både marängpajer och chokladtårta. Mmm.. Vad skulle du välja till din fest?

0 Gilla det här

You might also like