Loading...

Sushi och shopping

Blev lite mer än 2 timmar på gymmet, idag igen. Som vanligt blev det även fokus på ben. Måste lägga upp ett program snart, så jag kör flera olika övningar och flera muskelgrupper 😉

IMG_20140111_123142

Efter träning och dusch mötte jag en kompis på Byhaven. Där blev det sushibuffé. Såå otroligt gott! När man får äta hur mycket man vill så finns det inga gränser. Blev massa vårrullar och massa sushi! Mums! Vi satt nog i över en timme i alla fall, pratade och åt. Väldigt trevligt såhär på en lördag 🙂 När han skulle iväg och hämta en bil strosade jag runt lite i byn. Men eftersom jag hade höga klackar, och det helt plötsligt bestämde sig för att bli vinter och halt här i Trondheim, så blev det bara några turer in på olika skobutiker. Gick in på Vero Moda, men vände vid ingången eftersom jag inte borde shoppa något. Kände mig duktig. Så gick jag in på Skoringen, där de har ”Crazy Happy Sale” och köpte ett par vinterskor som jag faktiskt kan gå i. Väl investerat! Så blev ändå lite shopping, men något som var nödvändigt (så därför har jag gott samvete över det) 🙂

IMG_20140111_162944

IMG_20140111_163119

Gjorde seriöst ont i kroppen att gå ut på grund av kylan, så tror jag stannar inne resten av kvällen! Längtar redan efter plusgraderna vi hade så sent som i förrgår!

Kylan får mig att känna såhär:

IMG_20140111_162819

Shopping får mig att le!

IMG_20140111_162849

0 Gilla det här

You might also like