Loading...

Stine Sofies Stiftelse

I höstas kom det en man och knackade på dörren när jag och Colin var ensamma hemma. I vanliga fall brukar jag faktiskt inte öppna dörren när det är kväll, jag är själv hemma eller om jag inte vet vem som står utanför. Men den här gången gjorde jag det och utanför stod en värvare. Jag har svårt för att säga nej om någon klarar av att övertyga mig om att det är något bra, och den här gången var det verkligen något som träffade mitt i hjärtat!

Det var för en stiftelse som heter Stine Sofies Stiftelse. När man blir månadsgivare, eller Barnrettsfadder, hos dem så kan man välja vilket belopp man vill ge. Det man bidrar till är en stiftelse som jobbar och kämpar för att barn ska få växa upp utan våld! Något som är självklart i mina ögon är inte allas verklighet. Det finns otroligt många barn som utsätts för våld och övergrepp, som ingen vet om.

Jag skulle aldrig acceptera att någon gjorde illa mina barn. Inte någon, inte jag själv. Barn ska få vara barn. Oskyldiga och inte rädda för något! De ska känna sig älskade och trygga!

Det finns så otroligt många föreningar och stiftelser som jobbar för så bra saker, sådant som borde vara självklart i varje människas liv. Det är orättvist att det finns så mycket ondska som drabbar människor. Men det  är superviktigt och fantastiskt att det också finns de som bryr sig tillräckligt mycket för att göra något åt saken! Så det lilla jag kan bidra med vill jag göra! Dock har jag inte ett överflöd i min ekonomi per idag, så jag har valt en stiftelse som betyder mycket för just barn i vårat samhälle. Jag önskar att jag kunde göra mer, fast det är viktigt att komma ihåg att: ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!”

Mer kärlek till människor från människor!

2 personer gillar det här

You might also like