Loading...

Start på dagen

Jag har kommit på ett knep för att orka upp på morgnarna som jag är ledig. Nämligen att tänka på att jag kan kliva upp och ta det lugnt en stund, dricka lite kaffe och kanske skriva ett blogginlägg, innan jag tränar. Tidigare har jag nämligen känt mig tvungen att träna det allra första jag gör. Till en början gick det bra. Då kunde jag, när jag bodde och pluggade i Orsa, kliva upp innan solen och ta mig ut på en joggingrunda i -20 mitt under vintern. Innan skolan då. Nu när jag varit ledig eller börjar senare under dagen så har jag känt att det varit ”onödigt” att kliva upp innan kl 10. Jag har alltså klivit upp så att jag precis hunnit träna, duscha, slänga i mig något att äta och sedan åkt till jobbet. Vilket i sin tur lett till att jag inte fått ut något mer av dagen och det har skapat en inre stress och skapat ångest. Vad är det för sätt att leva på?!

IMG_20130918_131214

SÅ nu har jag tagit mig i kragen. Istället för att känna press från mig själv, som gjort att jag legat kvar in i sista minut under täcket, så kliver jag upp när jag sovit klart. Idag ringde larmet 7, men eftersom jag inte kom i säng förrän halv 12 igår, och eftersom någon snarkade och höll mig vaken en del inatt (nämner inga namn 😉 ) så unnade jag mig att ligga kvar till 8. (Jag börjar inte förrän kl tre, så har gott om tid på mig för annat än träning och dusch. Nu dricker jag min andra kopp kaffe och förbereder mig för ett lätt konditionspass 🙂

Hur brukar du börja din dag? Lugnt och skönt eller snabbt och stressat?
Tänk på ditt hjärta <3

Härlig Fredag!

0 Gilla det här

You might also like