Loading...

Stäng ute ljuset!

Just den här helgen är vi på hyttetur i Markus föräldrars stuga (hytta på norska). Så otroligt skönt att komma bort från det ”vanliga”, även om det bara är ett par dagar. Är man hemma så känns det som vanligt oavsett om man har ledigt eller inte. Då finns det liksom alltid något att göra, som tvätt och disk. Man lyckas alltid hålla sig upptagen på något vis. Om man åker iväg kan man slappna av på ett helt annat sätt.

Enda nackdelen just nu att det är så ljust inne på sovrummet där jag och Colin sover, så han har väldigt svårt att somna på kvällen. I fredags somnade han efter halv nio på kvällen, istället för sex-sju-tiden som är det ”normala” för honom. Den rullgardinen som är där är inte särskilt ljusdämpande, och efter att ha försökt i över en timme med nattningen så gav jag upp och lämnade över till M. Jag tvingas trots allt att kliva upp i gryningen när ljuset letar sig fram igen och lilleman vaknar, så då kan han få ta nattningen lite oftare  🙂 Dock somnar han mycket snabbare med sin pappa än med mig, så kanske är för allas bästa ändå.

Ska leta efter persienner eller rullgardiner som verkligen stänger ute ljuset så att sovrummet är mörkt. Det är ändå på sommaren man är här mest och då kan det vara skönt att slippa tänka på det varje gång. På bryma.se finns en mängd olika varianter, och där kan man få hjälp med att hitta rätt efter både önskningar och behov. De har snygga lösningar som ger en modern och stilren känsla. Fönstren är trots allt en mittpunkt i hemmet, de är väldigt i centrum både in- och utifrån. Det ska vara praktiskt men också snyggt!


Bryma håller till i Göteborg och gör hembesök i områden som ligger runt omkring om man vill ha extra råd 🙂

0 Gilla det här

You might also like