Loading...

Sovmorgon

Idag tog vi en välförtjänt sovmorgon, till klockan 7! Med sovmorgon menar jag att jag lyckades få Colin att ligga kvar och somna om efter att han vaknade ett flertal gånger under natten. Jag låtsas då bara att det fortfarande är natt och att vi ska sova lite till. Funkar ibland men inte så ofta 😉 Vi var slitna bägge två, det har varit en intensiv vecka nu för att förbereda inför fotograferingen av lägenheten som var igår. Jag har ju aldrig sålt eller varit med om att sälja en lägenhet tidigare så jag anade ju inte vilket arbete det var bakom. Har väl varit lite misstänksam när jag kikat runt på finn.no och andra sidor med hem till salu, för det är ju bara fina, rena och perfekta bostäder som ligger ute. Och nu vet jag vilket arbete, tid och pengar som ligger bakom fasaden. Det är ju en fasad man visar upp, som ska sälja. Man bygger helt enkelt upp ett hem som ska locka andra till att vilja köpa, man skapar en illusion av ett drömhem. Var tufft att försöka få i ordning så mycket när jag var ensam hemma om dagarna, speciellt då Colin tycker att rengöringsmedel-flaskorna ser så intressanta ut och för att han vill resa sig upp så måste man passa på honom 100%. Alla småbarnsföräldrar vet säkert hur svårt det är att hålla rent till vardags i vanliga fall, så att få det skinande blankt på bara ett par dagar tog alla krafter. Som tur var fick vi mycket hjälp av Markus föräldrar, bror och tante och onkel. Fick även låna en hel del ”rekvisita” som lyfte vårat hem massor. Våran soffa var till exempel en sliten skinnsoffa som vi inte hade tänkt byta ut förrän efter Colin vuxit sig lite äldre, och vi hade inte satt upp så mycket på väggarna då vår plan var att flytta. Nu ser det dock ut som ett modernt och hemtrevligt hem! Vi har en fantastisk utsikt och en stor veranda, den kommer jag att sakna mest. Men behöver fler sovrum så i april blir det flytt. Är i samma område så ser fram emot fler rum att inreda. Är samma storlek men mycket bättre planlösning än det vi har nu!

Köket:

DSC_0621

Vardagsrum:

DSC_0626

Bad:

DSC_0628

I början av nästa vecka läggs bilderna ut på hemsidan för försäljning, därefter är det visning och förhoppningsvis säljs lägenheten snabbt 🙂

Han som fotade lägenheten igår verkade veta vad han gjorde, han tog från flera vinklar och hade kamera med massa tillbehör, han stängde dörrar och flyttade runt på saker så att han fick de bästa vinklarna. Ska bli kul att se resultatet.

Största utmaningen nu blir att hålla det såhär fint fram till visningen 😉

DSC_0635
Allt för den här lilla solstrålen!

0 Gilla det här

You might also like