Loading...

Sova sova sova

Det är en såndär dag igen, en sådan när man bara vill dra täcket över huvudet och sova sova sova! Fastän jag är lycklig på många sätt och vis så skulle jag helst av allt bara vilja sova bort ett tag.. Varför då? Har för det första haft fruktansvärt ont i huvudet och mått illa hela dagen och för det andra är jag rätt sliten efter helgen. I lördags fick jag en släng av magsjuka, spenderade flera timmar med huvudet bredvid toalettstolen. Igår var jag så trött. Idag jobbade jag 4 timmar för att sedan gå hem 3 timmar tidigare eftersom det är svårt att ge den bästa servicen när man mår lite dåligt.

Lagat middag och ätit, nu känner jag mig totalt färdig som människa :p Blir att sova strax så jag orkar med morgondagen, men först måste jag bädda rent 🙂

0 Gilla det här

You might also like