Loading...

Söndagsfri

Min långa frihelg börjar närma sig sitt slut, och ska jag vara helt ärlig så är jag redo för sängen redan nu. Men ska hålla mig vaken till i alla fall tio, eftersom jag inte slutar förrän halv tio imorgon och är hemma runt halv tolv då. Har bara tagit det lugnt hela dagen, tvättat en maskin och hängt kläderna, tog en kort jogging-/pw-runda och tränade lätt rörelse/styrka till en ny träningsvideo på Youtube. Måste hålla sig i form oavsett omständigheterna 😉 Att träna är sunt för kroppen och bra i de allra flesta fall. Det du måste tänka över är vilken form av träning du ska välja och vad som passar för just dig!

Igår var vi på City Lade, åt sushi (som jag längtat!!) och kikade runt i några butiker. Köpte två nya skrivböcker, har ett par nya projekt jag jobbar på där 🙂 När vi kom hem spelade vi faktiskt kort. Vänd-tian och Vri-åtter. Skrattade så jag fick ont i magen, och jag totalt sett tog jag hem segern! På kvällen var jag helt slut, fastän jag hade sovit i över 10 timmar, så jag somnade i M’s famn runt halv tio-tiden. Vaknade till, men gav upp att försöka hålla mig vaken när filmen var slut. La mig vid elva.

IMG_20141115_174522

I morse vaknade jag utvilad kl 8, men låg ändå kvar i sängen och bara njöt av att vara ledig. Klev upp en timme senare, gick ut, kom hem och duschade, och ställde mig därefter och gjorde pannkakor med bacon till. Älskar att äta frukost/brunch med M som sällskap. Han sitter alltid uppe längre än mig och kliver upp efter, som natt och dag. Tror vi balanserar upp varandra väldigt bra <3

Pannkakorna gjorde jag efter ett klassiskt recept, men la till lite mer protein:

  • 2 ½ dl mjöl (ev glutenfritt)
  • ½ tsk salt
  • ½ dl PPP (personlized proteine powder från Herbalife)
  • 6 dl mjölk
  • 4 ägg
  • 3 msk smör/margarin

Blanda mjöl, salt och PPP i en bunke. Vispa med hälften av mjölken till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken och äggen. Smält hälften av smöret och häll i smeten. Stek tunna pannkakor i resten av smöret i stekpanna. Gärna på medelvärme.

För att hålla dem varma lät jag dem ligga i en pajform i ugnen på 50 grader tills alla var färdig. Blev ca 16 pannkisar.

IMG_20141116_114630

 

Nu ska jag se en film innan jag lägger mig, om jag klarar av att hålla mig vaken 😉

0 Gilla det här

You might also like