Loading...

Sommar & sol

Äntligen har värmen hittat hit! Solen skiner och har gjort det de senaste dagarna. Sommaren har varit både efterlängtad och välkommen hit! Legat ute på en filt och läst en timme, somnade en liten stund och väcktes av att de sköt från kanonerna vid Fästningen. Blev lite skrämd, inte varje dag man vaknar till höga smällar.

Såklart har jag dragit på mig halsbränna och någon form av förkylning. Som att mitt immunförsvar plötsligt bestämt sig för att strejka. Inte den bästa tajmingen, ska ju till Nice med några arbetskollegor på måndag. Hoppas att det går över tills dess 🙂 Måste dessutom lägga träningen lite på is på grund av det. Känner mig väldigt trött, så viktigt att lyssna på kroppen!

Är träning med WorkOut Trondheim ikväll! Klockan 19 istället för 18:30 vid Finalebanen. Som vanligt håller vi på en timme. Är Henriette och hennes bror Karl-Erik som ska hålla i dagens pass, hinderbana. Synd att jag inte kan vara med, men ska i alla fall hejja på de som ska vara med! 😉

När jag är i toppform är jag tillbaka på banan igen, som alltid.

fat

Viktigt att komma ihåg att det inte är utsidan som räknas, men att den speglar en hel del av hur vi mår. Det är lätt att se både på hållning och form om en person mår bra eller inte. Att sträva efter att gå ner i vikt är inte alltid det optimala, utan det är bäst att fokusera på att må bra! Träna och ät sunt för att känna dig som den bästa utgåvan av dig själv!

Inte länge kvar av 90-dagars challengen nu. Ligger lite efter med studierna, och säkert en del annat, så är dags att ta en titt på dem igen tror jag 🙂

Ha en fin tisdagskväll!

0 Gilla det här

You might also like