Loading...

Sol i sinne

IMG_20130711_224521
Efter en ganska grå vecka, med alltför få soltimmar, så kom idag! Idag har varit varm och solig! Love it!
Som jag nämnt tidigare är det vanligt bland människor att humöret blir lite efter vädret. Jag och min far är väldigt väderkänsliga. Konstigt. Så efter att jag varit lite krasslig ett par dagar så känner jag hur det nu släpper, imorgon kommer jag vara helt frisk igen! 😉 Imorgon ska jag jobba, för första gången på nästan två veckor, så det blir skönt att göra lite nytta för plånboken 🙂 och träffa alla fina kollegor som jobbar i helgen!

  

IMG_20130712_145257

IMG_20130712_144705

Nu när jag varit hos frisören ganska nyligen så är jag mer noga än någonsin med att skydda håret från den starka solen. När jag låg ute idag la jag koftan över huvudet, har ju ingen hatt eller så (ännu 😉 ). Detta för att jag har blekt håret, men sedan la frisören en ”mini-colour” för att få en snygg färg. Har man blekt så är håret extra skört, har man färgat så bleks färgen ur snabbare om man solar. Så egentligen är det bra att skydda håret, för att hålla det friskt och glansigt. Annars blir det lätt torrt och sprött, inte så supersnyggt.. Viktigt också att skydda huden mot solen! Vem vill ha rynkor eller pigmentfläckar i förväg!? Ska man bada finns ju vatten-tåliga så man slipper smörja om efter varje dopp. Sedan finns det solskydd som hjälper till att ge den gyllene färgen samtidigt som de skyddar mot de farliga UV-strålarna. Tänk vad som finns, bra med människor som hittar på och är kreativa 🙂

IMG_20130712_145311

Skydd mot solen är också viktigt för vacker hud!

 

0 Gilla det här

You might also like