Loading...

Snö eller inte?

När man har besök blir det svårt att träna hemma, då tvingas man ut i väder och vind. Som tur är så är det inte så farligt kallt ute längre. Men snön verkar ha svårt att bestämma sig för om den ska stanna kvar elle ge efter för vår-vädret. Själv längtar jag så fruktansvärt mycket till sol, värme, sommar.. Eftersom förra sommaren inte blev kanonvarm eller lång så känns det som om det var två år sen vi hade sommar. Hoppas i år blir bättre! Annars hoppar jag på ett flyg och drar mig mot varmare breddgrader tror jag allt 😉 Kosta vad kosta vill!

Översta bilden är från halv 6 i torsdags, tidigt för en jogg men uppiggande!
De nedersta är från denna dag runt 9-tiden.

Är otroligt skönt att springa nu när det är ett mittemellan-väder, inte för varmt och inte för kallt, så länge man har rätt kläder!
Jag har dubbla byxor för att de översta alltid går sönder, ett stort hål i skrevet blir lite väl kallt och blottande! Sedan har jag ett träningslinne, en underställströja och en tunn vind/träningsjacka 🙂

Nu blir det lite kaffe, söka efter nya arbetsskor och kanske lite partej!

Ha en fin lördag!

 

0 Gilla det här

You might also like