Loading...

Sluta fred med där man är

Jag har nyligen börjat följa en kvinnas blogg, på vilken hon inspirerar och motiverar till att leva det liv man verkligen vill. När hon lägger upp nya videos eller inlägg så får jag ett mail, på sätt missar jag inte ett enda. Varför är just hon en så stor inspirationskälla då? Jag känner henne inte, klickade in på hennes blogg av en slump eftersom hon hade skrivit en artikel i en amerikansk nät-tidning. Jo, för att hon vågade säga upp sitt jobb (som hon inte trivdes med), gå emot alla kritiska röster, flyttade till Hawaii och blev egen företagare och författare. Därför är hon, Shannon Kaiser, en bra förebild!

I det senaste inlägget, som du kan läsa och titta på HÄR, ger hon 3 tips till hur man ska sluta fred med där man är:
1. Fånga goda vibbar.
2. Kom ut ur det förflutna.
3. Släpp ”När – Då”-syndromen. 

Så bra och så sant 🙂

Steg nummer 2 tror jag kan vara det tuffaste, känslomässigt. Själv tänker jag mycket på det förflutna, på det som varit, vart det har tagit mig. Jag är i en speciell situation idag, har tagit ett beslut som jag tror av hela mitt hjärta måste vara rätt för mig, och det är mycket på grund av det förflutna. Det är ett val som gör mig lycklig, även om det kan vara lite skrämmande. Det påverkar allt, hela min framtid, precis som allt annat kommer att göra. Jag tror att det är viktigt att sluta fred med det förflutna. Ge sig själv tillåtelse att tänka tillbaka ibland, men att inte leva i det som varit. Den enda du kan förändra är dig själv, och därför kan du bara påverka att du själv lever i det som är nu. Även om det inte är det liv du tänkt dig så blir det så som du gör det till 🙂

20140403_201452

0 Gilla det här

You might also like