Loading...

Slask bestyder att Snart är det VÅR!

Efter flera dagar av depp och att vara less på allt, så har det ÄNTLIGEN vänt! Kanske beror det på nya upptäckter och vanor, kanske har det att gör med att min pappa sluppit smärtan han haft i nacken, nästan hela mitt liv, under 2 hela dagar, kanske beror det på att jag snart ska få åka hem och hälsa på mina nära & kära eller för att två utav dem kommer hit? Eller beror det kanske på att solen skiner allt fler timmar för varje dag som går, kanske ligger orsaken i att våren närmar sig och att liv ute börjar uppstå igen?

Eller är det helt enkelt jag själv som ändrat uppfattning och synvinkel på det hela!?

Varje liten sekund i livet räknas. Varenda liten händelse. Varenda val, stort som litet, gör skillnad. Man kanske hör något från någon annan, det kan till och med vara något som en påhittad karaktär i en tv-serie som säger det, som får en att ändra inställning helt och hållet. Hade jag inte testat en ny träningsform hade jag kanske inte varit  så glad som jag är just nu. Hade min pappa haft ont de här två dagarna så hade han inte sagt så som han sa, då hade jag kanske inte alls sett ljuset i tillvaron. Hade inte det hänt, så hade inte jag känt.. Ni förstår vad jag menar! 

Jag tröttnade på mjukibyxor, ostylat hår och tråkig make-up. Alltså tog jag tag i mitt liv! 

Lika snabbt som något kan tas ifrån oss, lika snabbt kan vi få något till oss! Det enda vi behöver göra egentligen, är att öppna ögon, öron och hjärta för att låta det positiva komma till oss. Vi måste låta oss tro på det positiva, på att vi orkar fastän vi tror att vi inte vill.

Från att ha suttit inne i över en vecka så tog jag mig ut på en promenad i solljuset idag, såg människor, slask och staden. Fastän jag inte sa något till någon, så vet jag att jag att jag lever. Vill jag prata med någon så kan jag göra det. Slasket gjorde mig inte alls arg eller irriterad, jag valde att tänka att: När slaskvädret är här så är vi en årstid närmare våren 🙂

Imorgon har jag till och med lust till att SHOPPA (som jag inte gjort på år och dar, känns det som)!

Choklad kan göra en glad en liten stund, kanske får det dig att ändra uppfattning om något….

Tänk vad lite fix & trix kan göra 😉


0 Gilla det här

You might also like