Loading...

Skratta och hångla

Som vanligt har veckan gått alltför fort! För en vecka sen hade vi varit i Sverige en vecka, och nu har det gått 2 veckor sen vi åkte hem.. Har bara skrivit några hundra ord på min bok, kommit på fler idéer till böcker och vad jag ska göra med mitt liv.

Dels ska jag läsa skrivkurser, läser ju Videoreporter-kurs nu, och satsa på att frilansa/journalistik/författarskap. Och dels vill jag satsa på att bli PT, med inriktning på naturlig träning. Det vill säga att man ska använda sin egen kropp för det mesta, det ska vara så smidigt som möjligt att träna med få redskap. Då minskar skaderisken betydligt. Vikter kan behövas ibland. All träning ska kännas roligt och effektiv. Dessutom bör man kompensera med träningen det man annars kanske sitter och/eller gör ensidiga rörelser. 
Sedan vill jag kombinera både skrivandet med träningen. Kanske göra egna träningsvideos 😉

Har haft två underbara dagar, både igår och idag, med min älskade pojkvän. Igår var vi på shoppingrunda i City Syd här i Trondheim. Köpte nya träningskläder, jeans, strumpor och trosor. Samt en stavmixer för att kunna göra smoothies. Vi gick flera timmar och hade roligt.
Idag promenerade vi till Solsiden, efter att ha legat i soffan halva dagen. Gick runt i affärer, sedan köpte vi take-out och har tittat på melodifestivalen.
Det är lätt att störa sig på smågrejer i vardagen, men jag bestämde mig för att INTE bli sur båda dessa dagar. Jag har problem med mitt humör ganska ofta och märker att det hjälper att bestämma mig för att ha en bra dag. Är det fler som har det så? Kanske beror på om man är en planeringsmänniska 😉

När man varit tillsammans i nästan 3 år så blir vardagen ganska vardaglig till slut, man känner inte av pirret lika lätt när det finns tvätt och disk att sköta. Det är extremt viktigt att mysa till det ibland. Det kan vara så enkelt som att skratta tillsammans, ta en promenad, hångla. Göra sådant man gjorde i början. Just det gjorde vi de här dagarna. Det får en att minnas varför kärleken uppstod och fortfarande finns där <3 

0 Gilla det här

You might also like