Loading...

Sjukt barn och olydig hund

Idag har jag varit hemma med min lille skatt <3 Igår ringde de från förskolan och sa att han bara hade suttit tyst vid mellanmålet, att de inte kände igen honom, och att han inte hade ätit vare sig frukt eller knäckebröd. Då åkte vi direkt och hämtade honom. Han har problem med sin hosta om nätterna, och det gör att han sover dåligt. Därför är han sliten och trött ibland under dagarna. Han har varit extremt tvärt emot idag, gnällt och slagits. Han har vägrat både blöja och kläder och sov en liten halvtimme på eftermiddagen. Det gör såklart att jag också är trött, men min prioritet är att han ska må bra! Så jag försöker att bita ihop, även om det är svårt ibland och jag blir irriterad emellanåt, och bara tänka på min lille prins som säkert har det jobbigare.

Vi är även hundvakt åt M’s föräldrars hund, då hans pappa har opererat skuldran och inte kan ta ut hunden. Han har bott hos oss i ett dygn ungefär, och jag vet sedan långt tillbaka att jag absolut inte är en hundmänniska. Jag är snarare en kattmänniska, har ju vuxit upp med katt och haft katt helt tills jag mötte M. Han är en hundmänniska däremot. Man skulle kunna tro att det var tvärtom eftersom att jag älskar att gå promenader och han gärna sitter inne. Men så är det inte. Kanske han vill ha hund bara för motivationens skull? Försökte i alla fall att ta med hunden på en tur när Colin skulle sova, men gick inget vidare då han drog så mycket och blev helt bananas när vi mötte andra hundar. Har man barnvagn och är gravid i tillägg så finns det inte mycket energi över till en olydig hund. Så fick lämna honom hemma och sen gå en sväng med bara barnvagn och C.

Hoppas att lilleman mår bättre imorgon. Dock har han vaknat mycket nu sedan jag fick honom att sova. Något är galet, men vi vet inte vad..

0 Gilla det här

You might also like