Loading...

Sjuk, men med vackra ögon

Till sist blev det min tur att åka på en liten förkylning. Kände av halsen igår och huvudet idag, men tror (framför allt hoppas) på att den börjar ge med sig 😉 Men ska ändå passa på att slappa lite ikväll!

Det allra tråkigaste med att vara sjuk, tycker jag, är att inte kunna träna ordentligt. Eftersom att jag mer eller mindre lever för att träna så blir en dag utan ganska annorlunda. Såklart var jag på gymmet tidigare i morse, eftersom jag envist intalade mig själv att det bara var lite morgonhuvudvärk, men kunde inte alls ta i som jag brukar. Väldigt frustrerande. Får ta igen det när jag är 100% frisk helt enkelt.

Tack och lov hade jag ett kort arbetspass, 4 timmar. Det känns ganska rejält när man jobbar i ett parfymeri och bland massa människor, stressade och med skrikande barn, när huvudet gör lite ont. Alla lukter och ljud har gjort mig helt utmattad, så kommer sova som ett barn inatt.

När jag kände mig som minst representativ och knappt kunde tala, då ska kunderna ha som mest hjälp. Gjorde ett gott försök för att se sur ut när en äldre man ville ha hjälp. Han kom från ett annat land, vet inte vilket språk han och hans vän talade, och han bröt lite på engelskan. Han skulle köpa mascara från Helena Rubinstein. Han ringde sin fru för att ta reda på vilken, det slutade med att han köpte 6 stycken, för att hon skulle kunna välja. Snällt! Så säger han: ”Can I ask you a question? How is it possible that you are so beautiful? How can you have so beautiful eyes?” Varpå jag svarar: ”I think I have to thank my mum and my dad for that.” Han frågade även om jag hade pojkvän, när jag sa nej så undrade han om alla killar här var blinda. Haha. Kunde inte låta bli att skratta. Jag sa att hans fru måste vara lycklig över att ha en så snäll man 🙂 ”If you ever put your eyes on sale, let me know!”

IMG_20140224_180002

Tänk hur bra en dag kan bli även när den känns som jobbigast och sämst! Om alla vågade säga SNÄLLA saker rakt ut så skulle det bli en mycket trevligare värld att vara i.

IMG_20140224_173549

Nu ska jag dricka té med honung och bli frisk!

0 Gilla det här

You might also like