Loading...

Sjuk, igen eller fortfarande

Alla sa det.. att när Colin började i förskolan så skulle vi vara mer hemma än någonsin.. men jag trodde det skulle bero på sjukt barn. C har klarat sig förvånansvärt bra (”peppar peppar ta i trä”). Vi har varit med honom till läkaren en gång, för att han hade sån hosta som väckte honom om natten. Allt var bra och den bästa lösningen var vatten. Jag tror däremot att sjöluften i helgen, när vi var på hyttetur, var medicinen som skulle till! För inatt sov han bättre än någonsin!

Hur som helst, han har klarat sig bra och det är det allra allra viktigaste! Jag har ju sagt att jag hellre tar alla sjukdomar framför min lille prins. Som sagt så gjort, för jag är inne på min 6:e sjukvecka! Jag har liksom aldrig blivit riktigt frisk, utan snarare blivit bättre men sedan blivit dålig igen. Den här gången är det ett nytt virus som givit mig en inflammation i halsen. Det gör otroligt ont att svälja, att gäspa, att äta och dricka. Fruktansvärt jobbigt för en matälskare! Att jag är gravid med cravings och är extra hungrig gör inte heller saken bättre. Men vad gör man?

Den här gången ska jag bli helt frisk innan jag börjar jobba igen, det har jag bestämt! Annars får ingen 100% av mina krafter, och det är ingen idé att göra saker halvdant!

NU vill jag bli FRISK!!

0 Gilla det här

You might also like