Loading...

Shop ’til you drop

Igår kväll satt Karina och jag i soffan, då hon frågade mig vad jag hade för planer för idag. Jag skulle såklart träna, plugga och sedan äta tacos. Men mellan det hade jag ju inget planerat (om dygnet ändå hade haft 48 timmar istället för 24, tänker jag nu). Tidseffektiv tänkte jag vara i alla fall. Karina tänkte då gå till h&m och titta på träningskläder. Hon visade mig på deras hemsida hur billig det var, 99 kr för en topp o.s.v. Ja, men då måste jag ju följa med!

20131120_170741

Så sagt och gjort, efter 2 timmar träning och en snabbdusch så möttes vi utanför h&m. En topp blev till 2, jag plockade på mig sport-bh:ar och ett par byxor, en till träningstopp och så begav vi oss till provrummen och testade allt vi hittat. Det som satt bra fick följa med mig hem: 1 träningst-shirt, 1 träninglinne, 1 par träningsbyxor, 2 sport-bh:ar och 1 långärmad sport-topp. Men gav jag mig där och då? NEJ! Jag behövde ju kolla resten av erbjudandena och slutade upp med ytterligare 1 t-shirt, 1 par jeans (som var nödvändiga då alla andra är det hål i!) och 1 collegetröja.

20131120_171012

Färdigshoppade gick vi vidare med kurrande magar, mat behövde vi! Jordbaerpikene var nästa mål. Dock gick vi förbi Cubus, som hade 30% rea på ALLA kläder endast IDAG! Då måste vi gå in där också.. Jag kom ut med 1 ny dunjacka, 1 pyjamas, 1 fin topp och 1 par myssockar. Karina var duktig och höll sig i skinnet där inne, inte så bra stöd dock när hon sa ”Den sitter fint på dig, den må du ha!” när jag egentligen inte skulle ha något 😉

20131120_171340

Så, så går det när man släpper lös en shopaholic… Tack och lov för alla extrapass jag tog förra månaden 🙂 Försöker ni också övertala er själva när ni gör något som kanske inte är sådär jättenödvändigt, som att köpa något eller äta den där kanelbullen? Man är ju bara människa, tänker jag, och lever bara en gång! Ska man inte kunna unna sig den där snygga toppen eller de där välbehövliga jeansen nu, när ska man då göra det? Någon gång ibland måste man gå lös. ”Det är inte det vi stoppar i oss mellan jul och nyår som gör skillnad, utan det vi får i oss mellan nyår och jul som sätter sina spår!” så det så 🙂

IMG_20131120_215513

Väl investerade pengar, enligt mig! Träning & avslappning i fokus 😉

Natti natti!

0 Gilla det här

You might also like