Loading...

Säker i trafiken

Min sambo är (milt sagt) över genomsnittet intresserad av bilar. Det är ingen lögn att påstå att de allra flesta av de samtal man har med honom på något sätt slutar med att man får höra något som har med bil att göra. Oavsett om det är någon ny regel som gäller dieselbilar eller om det handlar om hur långt en bil har kört eller en ny bil inom ett visst märke, så kommer samtalet att hamna där till slut. Det spelar liksom ingen roll om du börjat att berätta om din dag eller om du köpt en ny tröja, på något sätt lyckas hans hjärna att koppla honom med bil. Det händer ofta att vi sitter i bilen, på väg någonstans, när han plötsligt får syn på en bil eller stör sig på någons körstil. Ganska lustigt att tänka på. Själv är jag inte alls så insatt eller intresserad av allt som har med bilen att göra. Jag vill bara att den ska vara trygg, fungera som den ska och vara enkel att köra!

Så som ni säkert förstår så är det min sambo som står för det mesta som har med bil att göra i vårat hushåll 😉 Skulle jag bli ensam någon gång så skulle jag vara helt beroende av att få hjälp med min bil. På Tyresö finns Celer, som är experter inom A/C-reperationer och installationer. De har även reservdelar och driver med bilservice.

När det kommer till bil och trafik så är  det superviktigt att bilen fungerar felfritt, alltså bör någon som verkligen kan bil kontrollera den. En väl fungerande bil och en uppmärksam förare är A och O i trafiken!

0 Gilla det här

You might also like