Loading...

Royal Haircut – sommarfräsch

Igår hade jag min efterlängtade frisörtid, äntligen! Det är en liten frisörsalong som ligger i samma byggnad där vi bor, den heter ”Royal Haircut” och drivs av en mor och hennes dotter. Jag blev rekommenderad att gå dit av en kollega. Det var den bästa klippningen och färgningen jag varit med om, även om det också var den dyraste så var det (enligt mig) värt varenda slant 😉
Det var första gången jag gjorde slingor hos frisören, innan har jag gjort dem hemma med hjälp av vänner eller mamma, men då blir de ju bara ljusa/gula. Nu satt jag med hetta, blekte håret och fick sedan en minicolour för att få en lite gyllene färg på håret. Supersnyggt! Speciellt nu till sommaren! Efter det så toppade frisörskan mitt hår och klippte till min f.d snedlugg, som bara såg rak ut (som att man bara tagit saxen och klippt av en bit av håret där fram).
Det tog lite mer än tre timmar (!) men det var det värt! Satt och läste i tidningar och lyssnade på musik under tiden, som en avslappnande stund som jag aldrig tar annars. 🙂

Från:

1371576136370

Under tiden: 

Snapchat-3623

Resultatet:

IMG_20130701_194718

IMG_20130702_142830

Det är dessutom väldigt lyxigt härligt att bara sitta i en stol medan någon annan håller på med det, det är avslappnande (tycker jag) när någon drar, borstar och vårdar håret. Speciellt när man bleker/färgar är att man får lite som skalpmassage när de masserar in schampo och balsam. Får ju lov säga att det är lite hälsa inbakat i hela skönhetsprocesuren 😉 Love it!

0 Gilla det här

You might also like