Loading...

Roadtrip till Sverige

Det tog närmre 9 timmar att köra från Trondheim till Södertälje. Är alldeles slut i huvudet, även om jag bara satt i passagerarsätet. Sov knappt någonting inatt och var uppe tidigt imorse. Kunde ha sovit i bilen, men dels känns det så elakt när den som kör också är trött och dels så får man så ont i nacken när man lutar huvudet framåt. Skulle behöva en smart nack-sov-kudde. Fick njuta av den vackra naturen istället 🙂 Och skratta åt mig själv och med/åt Jonas.

Ser fram emot en helg på ”hemmaplan”, även om jag numera gärna stannar kvar i Trondheim. Håller på att bygga upp mitt sociala liv där borta nu, det känns fantastiskt! Ska njuta av att bara vara här och nu. Det som är bland det svåraste om man inte vet hur man gör.

Imorgon blir det en tur ner på stan, måste in på banken och köpa en snygg sporttopp 🙂
Sen ska jag förbi min pappa och bror och träffa mina små missar <3

Var på en ”bli kjent”-kurs på jobbet imorse, så fick mitt anställnings ID-kort. Superkul! Ska använda det nästa gång jag jobbar, vilket verkar bli nästa söndag. Får se om något dyker upp innan dess.  Vi gick igenom säkerheten på en flygplats och massa annat. Lite historia; nästa år på MIN FÖDELSEDAG den 26 Mars, då är det exakt 100 år sedan första flygningen från Vaernes flygplats. Hur coolt är inte det!? Och att det varje dag kommer ca 11,000 besökare/resenärer till flygplatsen, närmare 4,1 miljoner/år.

Nej nu måste jag sova.
Natti natti!

0 Gilla det här