Loading...

Rent Hem

I onsdags fyllde min svärmor år så vi åkte dit för att fira henne 🙂 Där bjöds det på cheesecake, fromage, morotskaka och gelé. Vet inte om jag ska skylla på bebisen eller på sötsakerna när magen känns dubbelt så stor efteråt. Colin hade dessutom tjatat om ”Bajjaa” – Bajazz, som är hans farmor och farfars hund. De lekte med boll och kex under hela kvällen.

Det doftade även väldigt gott, rent och fräscht när vi kom, eftersom att städhjälpen hade varit där tidigare den dagen. Jag skulle kunna tänka mig en sådan ren doft hemma hos oss också, för det gör absolut någonting med humöret! Det är inte så ofta jag hinner dra fram både dammsugare, skurmopp och alla möjliga medel som ska till för att göra hemmet skinande och väldoftande! Vi har pratat om att vi kanske ska anlita en firma som kan komma 1-2 gånger i månaden som kan komma hem till oss också, för det kan behövas oftare när man har barn! Med tanke på allt damm och smuts som samlas i vrån och under saker så kan det nog vara värt det emellanåt 🙂

I Stockholm finns ett företag som heter Rena Hem. Där kan man få abonnemang på städtjänster, alltifrån 1 gång/vecka till 1 gång/månad. Priset är från 139 kr/timme. De är professionella och har regelbunden utbildning av sin personal för att kunna erbjuda bästa kvalité och service.

Att städa tar sin tid, och vill man ha det ordentligt gjort så bör man lägga den tid och energi det kräver på just det. Innan jul ska mitt hem få en ordentlig genomgång!

 

0 Gilla det här

You might also like