Loading...

Real Housewifes of Beverly Hills

Det är en realityserie som man både stör sig på men samtidigt älskar!
De är inte dumma bimbos som gift sig rikt, utan de är kvinnor som fallit för män som har framgång inom karriären. De har även egna företag, de flesta av dem i alla fall..
Jag vet hur det är, att gå från att betala hemma till att kunna göra exakt vad jag vill! Det var ingenting jag planerade, ingenting någon kunde ana, att jag skulle träffa en kille som älskar att tjäna pengar. Jag är en sådan som njuter av att vara ”ledig” men jag har också flera mål i livet. Jag har saker jag vill uppnå, men jag vill ha roligt längs vägen! 

Om någon frågar så ska jag ärligt svara, för just nu tjänar jag inga egna pengar. Jag behöver inte jobba, men jag har valt att ta ett extrajobb, bara för att träffa folk inte för att jag måste. Eftersom jag är van att betala för saker, eftersom jag vet hur det är att inte ha pengar och eftersom jag bryr mig så pass mycket om dem som inte har pengar, så känner jag mig dum om jag inte kan betala för mig själv. Därför satsar jag på min karriär, sakta men säkert! Studierna ger mig både möjlighet och insikt, vad jag vill göra med mitt liv! Rätt ska vara rätt 🙂

En av de klipskaste kvinnorna från serien, Lisa Vanderpump, har ett motto:  Find something that you love to do and then you won’t have to work a day in your life.”
Och ett till talesätt hon har: ”Life isn’t all diamonds and rosé, but it should!”
Love it! 
Så vill jag ha det. Inte känna att man jobbar och ändå tjäna på det, älska sitt arbete!

 

0 Gilla det här

You might also like