Loading...

Räkna till 10

Oj så slitsamt det kan vara ibland att vara småbarnsmamma. Försökte förklara för Olivia, som blir 7(!!!) månader om en vecka och en dag, att jag blir sur för att jag är trött. Och att jag är trött för att jag älskar henne och Colin. För att man som mamma offrar sin sömn för att hinna med allt, för att vara mamma dygnet runt. Det är ett heltidsjobb, och det är det bästa ”jobbet” någonsin. Man får dessutom igen så mycket mer! Oavsett hur många gånger man känner för att bryta ihop och slita av sig sitt eget hår så är det underbart mellan varven. Stoppar man upp i de fina stunderna så varar de mycket längre.. Andas man och räknar till 10 (ignorerar själva problemet en liten stund, genom att räkna) så hjälper det faktiskt oftast. Fantastiskt! Nu lite tv innan jag somnar och förhoppningsvis får sova några timmar 🙂

0 Gilla det här

You might also like